Hakukoneoptimointi
 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

AXN Data Oy:n yhteistyökumppanit tekevät sinullekin laadukasta hakukoneoptimointia. Hakukoneoptimointi on todella tärkeää jos haluat päästä hakukoneissa esille ja saada orgaanisia eli “maksuttomia” kävijöitä sivustollesi. Voit lukea lisää optimoinnista esimerkiksi SEOSEON:n verkkosivuilta. Hyvin toteutettu hakukoneoptimointi on yksi kustannustehokkaimmista markkinointitoimenpiteistä.

Hakukoneoptimointi on aina pitkäaikainen prosessi jossa järkeviä tuloksia ei saada hätäilemällä. Sivuston näkyvyyteen hakutuloksissa vaikuttavat muun muassa:

  • miten hyvin sivun sisältö vastaa hakijan hakutermejä
  • kuinka monta laadukasta sivustoa linkittää sivuusi
  • kuinka nopeasti sivusi latautuu eri laitteilla

Meillä on käytössä kätevä neljän (4) vaiheen optimointi, jolla varmistamme sivustosi laadukkaan ja tehokkaan optimoinnin. Optimointia varten käytämme erilaisia työkaluja, joiden avulla pystymme tarjoamaan tietoa sivustosi kävijöihin liittyen ja tuottamaan korkealaatuista hakukoneoptimointia.

1-Vaihe

On-page optimointi

Tekninen & sisällön auditointi

2-Vaihe

On-page optimointi

Korjaukset sisältöön ja teknisiin ongelmiin

3-Vaihe

Off-page optimointi

Sivuston markkinoiminen

4-Vaihe

Jatkuva tulosten seuranta

Jatkuva optimointi

Tekninen auditointi ja korjaukset:

Teknisellä SEO -auditoinnilla käydään läpi tekniset ratkaisut, jotka vaikuttavat sivuston käytettävyyteen ja luettavuuteen niin kävijöiden, kuin hakukoneidenkin näkökulmasta. Teknisellä auditoinnilla ja korjauksilla parannetaan esimerkiksi sivuston latausnopeutta, meta-tietoja, sekä sivuston rakennetta.

Sisällön auditointi ja korjaukset:

Sisällön auditoinnilla varmistetaan, että sivuston nykyinen ja tuleva sisältö vastaa kohdeyleisön hakemiin termeihin ja kysymyksiin. Sisällön auditointiin kuuluu oleellisena osana avainsanatutkimus, jonka avulla kartoitetaan ne sivuston tavoitteille relevantit hakutermit, joilla on mahdollista sijoittua korkealle hakutuloksissa.

Off-page optimointi ja sivuston markkinoiminen:

Off-page optimoinnilla parannetaan sivuston hakukonenäkyvyyttä toimenpiteillä, jotka toteutetaan oman verkkosivustosi ulkopuolella. Tämä on käytännössä sivustosi markkinointia ulkopuolisille tahoille, jossa tavoitteena on lisätä sivustollesi osoittavia järkeviä linkkejä.

Tarjouspyyntö:

Ennen lomakkeen täyttöä teethän SEO-Pisteytys testin? Voit tehdä sen tästä

Asiakkaan tiedot
Sivuston tiedot


Lisätietoja


Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tämä kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.