Kotisivupalvelu
 

Kotisivupalvelu

Kotisivupalvelu

Avaimet käteen

Suunnittelemme ja toteutamme nettisivut asiakaskohtaisesti, eli sivujen ulkoasu ja sisältö tehdään teidän toiveidenne ja vaatimustenne pohjalta. Kotisivujen tekeminen alkaa tarvekartoituksella, jonka pohjalta toteutamme teille sopivat kotisivut. Saatte juuri haluamanlaisenne sivuston nopeasti, avaimet käteen -periaatteella.

Ulkoasun suunnittelu

Kotisivujen toteuttaminen aloitetaan ulkoasun suunnittelulla jolloin käymme lävitse rakenteen ja graafiset ominaisuudet. Teemme sinulle ilmaiseksi ulkoasuehdotuksen jolloin et sitoudu mihinkään ennen kuin olet hyväksynyt ulkoasun jolloin toteutamme sivuston haluamallasi tavalla.

Responsiivinen ulkoasu

Toteutamme sinulle kotisivut, jotka osaavat skaalautua näytön koosta riippumatta kaikille laitteille. Sivustomme toimii niin mobiili kuin päätelaitteilla.

Säästä aikaasi

Tarjoamme asiakkaalle kattavaa palvelua ja vastinetta rahalle. Saat meiltä tarvitsemasi palvelut, lisäksi käytämme yhteistyökumppaneita eri ratkaisujen toteuttamiseksi.Haluat varmasti keskittyä täysipainoisesti omaan työhösi ja sen kehittämiseen, kannattaa siis pyytää tarjous meiltä ja saada rahalle vastineeksi laadukasta palvelua!

Tarjouspyyntö:

Asiakkaan tiedot
Projektin tiedot


Uusi sivusto vai päivitys?

Uusi Päivitys

Lisätietoja


Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tämä kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.