Kuinka toimii SMS Gateway?

AXN Datan SMS palvelin toimii windows pohjaisen käyttöliittymän kautta.

SIM - Kortti

Halutessasi voit toimittaa meille SIM-Kortin jonka kautta viestit lähetetään, Liittymä tyypillä ei ole väliä. Palvelumme toimii niin postpaid kuin prepaid liittymillä. Muista tilata yrityskäyttöön soveltuva liittymä. Tutustu Limitless SMS palvelimeemme jolla voit käyttää omaa SIM korttiasi.

Lähetyslista

Viestin sallittu merkkimäärä on 160 merkkiä, Yli 160 merkkiset viestit lähetetään multimedia viestinä. Tekstiviestin lähetys tapahtuu käyttöliittymämme kautta. Viesti hinta on meidän kauttamme 0.02€/kpl.

Viestien lähettäminen

Viestit voit lähettää joko käyttöliittymän kautta tai toimittamalla sähköpostiin viesti listan. Viestien lähetykset voidaan ajoittaa kellon ajan mukaan.

Mihail Kulechov

Miksu Kulechov suosittelee

"Etsin telemarkkinoinnille myös lisämyyntiä ja muunlaista vaihtoehtoa niin päädyimme AXN dataan koska heillä ei ollut tätä palvelua niin he tekivät sen lennossa. Suosittelen."
Miksu Kulechov - 2016

SMS Gateway hinnasto

Tarjoamamme paketit löydät alta listattuna, voit verrata eri paketteja alta. Tekstiviestejä voit lähettää joko saman sisältöisen viestin useammalle tai sitten eri sisältöisen viestin jokaiselle vastaanottajalle. Palvelimemme käsittelee viestit listan mukaisesti, toimitamme ohjeen tämän tekoa varten. SMS palvelumme ei ole operaattori riippuvainen, voimme käyttää siis toimittamaasi SIM korttia palvelun tuottamiseen.

Hinnasto sisältää ALV 24%

SMS Gateway paketit

  • Viestimäärä kuukaudessa
  • Oma SIM Kortti
  • Soitonsiirto
  • Yksilölliset viestit
  • Viestin lähetyksen ajoittaminen
  • 1 kk laskutus

99€/ kuukaudessa

MINI

199€/ Kuukausi

MEGA

299€/ Kuukausi

SUPER

49€/ Kuukausi

LIMITLESS

Maksutavat:

Webhotelli

Tyytyväisyys takuu


Tyytyväisyys takuu

Usein kysyttyjä kysymyksiäMinkälaisia SMS Gateway paketteja teillä on?

Kauttamme saat joko postpaid (kuukausimaksulla) tai prepaid (etukäteen maksettu) paketteja.

Kuinka lähettää tekstiviestejä?

Annamme sinulle käyttöösi kehitämämme windows sovelluksen jonka avulla voit lähettää tekstiviestejä helposti.

Kuinka monta merkkiä viesti voi sisältää?

Yhden tekstiviestin pituus on 160 merkkiä jonka voit lähettää usealla vastaanottajalle tai voit luoda erillisen viestin jokaiselle vastaanottajalle.

Miten tuki toimii?

Voit ottaa AXN Dataan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla ja chatilla. Vastaamme sähköpostilla normaalisti 8 tunnin kuluessa. Löydät ohjeita Tuki & Uutiset sivulta.

Tyytyväisyys takuu

Annamme webhotelleille 14 päivän tyytyväisyys takuun. Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla webhotelliamme. Tämän jälkeen voit peruuttaa tilauksen, jos et ole tyytyväinen.

Jaa: