Super Saver webhotelliYrittäjän tukena vuodesta 2002 lähtien!

Super saver webhotelli

Super saver webhotelli soveltuu täydellisesti pienelle kotisivulle. Webhotelleissamme ei ole turhia rajoituksia joiden avulla pyritään maksimoimaan voitot (maksimimäärä asiakkaita yhteen palvelimeen). Tarjoamme nopeita kotisivutiloja asiakkaillemme ilman turhia rajoituksia. Webhotellimme palvelimissa on aina vähintään 8 ytimiset Xeon prosessorit ja DDR4 muisti, SSD kiintolevyillä. Palvelimissamme on ruutia sen verran että esimerkiksi Lite Speed Serveriä ei meidän palvelimeen saa edes asennettua koska se soveltuu matalampitasoisiin, vain alle 6 ytimisiin Xeon palvelimiin. AXN Datan tarjoaa joustavaa palvelua mikä tarkoittaa että kun asiakkaan levytila alkaa olemaan lopussa nostamme sitä 50% ilman lisäkuluja. Nostamme myös muita rajoituksia kuten jos esimerkiksi tulee tarve lisä sähköpostilaatikoille tai vaikkapa tietokannoille. Valitse AXN Data niin et maksa mistään ylimääräisestä. AXN Data tarjoaa nimipalvelun ja domainparkin aina ilmaiseksi, lisäksi webhotelleissamme on paljon maksuttomia työkaluja kuten kotisivukone (Sitepad) ja kotisivurakentaja (RV Sitebuilder).

Haluatko kokeilla palveluamme ennen ostoa? Pyydä testitunnukset asiakaspalvelustamme.

Mistä tiedän että palveluntarjoaja hidastaa webhotelliani? Saat tietää helposti hidastaako nykyinen palveluntarjoajasi sinua menemällä Googlen Page Speed Insights sivulle tekemään nopeustestin. Jos testissä tulee "lyhennä palvelimen vastausaikoja" voit olla 100% varma että webhotellin tarjoaja hidastaa asiakkaittensa palveluita maksimoidakseen omat voittonsa (mahdollisimman paljon asiakkaita yhdelle palvelimelle). Tämä on huono koska kotisivulla kävijä ja hakukoneet eivät tykkää hitaista kotisivuista ja lopulta se haittaa sinun liiketoimintaasi kun sivustosi bounce rate (välitön poistumisprosentti) nousee!

Haluatko lisäpotkua webhotelliisi? Cloudflaren CDN palvelu nopeuttaa kotisivusi latautumista koska resurssit jaetaan useille palvelimille ja ne ladataan kotisivun kävijän lähimmältä konesalilta. Cloudflaren saat ilmaiseksi kauttamme käyttöön!

Sähköposti

Webhotellissa on 5kpl sähköpostilaatikoita, Laatikoiden hallinta tapahtuu c-paneelin kautta.

Tietokannat

Pakettiin sisältyy 5 Mysql tietokanta, Tietokantaa käytetään esimerkiksi wordpressiä varten.

Levytila

2GT levytila riittää pienen kotisivun ylläpitoon.


Verkkotunnukset

Voit lisätä tiliisi lisäverkkotunnuksia 10kpl ja aliverkkotunnuksia rajattomasti, verkkotunnuksia hallitaan c-paneelin kautta.

SSL Sertifikaatti

Kauttamme joko ilmainen SSL sertifikaatti tai erihintaisia SSL sertifikaatteja.

Hallinta & Laskutus

Webhotellin hallinta tapahtuu C-Paneelin kautta, Laskutus ja tiliasiat hoidetaan WHMCS käyttöliittymän kautta.

Paketin hinnoittelu

Hinnasto sisältää ALV 24%

1 vuoden laskutuskausi

40

Tilaa tästä

2 vuoden laskutuskausi


60

Tilaa tästä

3 vuoden laskutuskausi


100

Tilaa tästä

Tyytyväisyys takuu


Tyytyväisyys takuu

Usein kysyttyjä kysymyksiäKuinka suuri levytila super saver webhotellissa on?

Super saver webhotellissa on 2GT levytila johon mahtuu pienet kotisivut helposti.

Sisältyyky SSL sertifikaatti

Kyllä, jokaisessa webhotellissamme on aina Comodon tuottama SSL sertifikaatti.

Saako kauttanne CDN palvelun?

Kyllä, voit valita Cloudflaren ilmaisen CDN palvelun webhotelliisi tilauksen yhteydessä.

Miten tuki toimii?

Voit ottaa AXN Dataan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla ja chatilla. Vastaamme sähköpostilla normaalisti 8 tunnin kuluessa. Löydät ohjeita Tuki & Uutiset sivulta.

Tyytyväisyys takuu

Annamme webhotelleille 14 päivän tyytyväisyys takuun. Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla webhotelliamme. Tämän jälkeen voit peruuttaa tilauksen, jos et ole tyytyväinen.

Jaa: