Usein kysyttyjä kysymyksiä
kokemuksia AXN Data Oy:stä
Miten kirjaudun webmailiin?

Webmailiin kirjautuminen tapahtuu kirjoittamalla oman verkkotunnuksen perään /webmail


Miten kirjaudun cpaneeliin?

Cpanel kirjautuminen tapahtuu kirjoittamalla oman verkkotunnuksen perään /cpanel

AXN Data Oy kokemuksia

Mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä?

Eduardo

Voin suositella palvelujanne jokaiselle :) En usko, että yksikään muu yritys auttaa näin nopeasti ja perinpohjaisesti, kuin te! (Nimim. Ollut muilla palveluntarjoajilla nettisivuja, mutta nyt keskittänyt kaikki teille)

Kirsi

Paria muuta webhotellia aiemmin käyttäneenä täytyy kyllä sanoa että AXN Datalla palvelu on ihan eri maailmasta kuin muut. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja erittäin avuliaasti ja kuten muutkin ovat jo sanoneet, erittäin henkilökohtaista palvelua saa. Ei voi muuta kuin suositella

Pekka

Homma hoitui todella hyvin! Oman sähläämisen vuoksi oli hieman hankalaa, mutta kun kehtasi soittaa tukeen, sai heti oikean ja toimivan vastauksen. Homma ratkesi kerralla, aina ei kannata kantapään kautta opetella, vaan kannattaa kysyä! Kuukausi jo käyttöä takana, palvelu ja tuotteet ovat sitä mitä niiden sanotaan olevan!

Paula

Asiakkaana jo 10 vuotta! Aina nopea, asiantunteva ja ystävällinen palvelu !!!

Juha

Voin suositella. Erinomaisen hyvää palvelua. Siirrettiin pääsiäsen aikana sivut AXN:n hoiveisiin ja saimme apuja aina kun tarvittiin. Kiitos erinomaisesta palvelusta!

Mihail

Mulla on sellanen bisnes et Suomessa lähtee tekstarit jossa on siivoustarjous. Ne soittaa 09- alkuiseen numeroon joka kääntyy mulle nettipuheluna. Vastaan ja toimitan tilauksia. Itse reissaan ympäri maailmaa. Tämän mahdollistaa axndata.