yhteystiedot
 

Yhteystiedot AXN Data Oy

AXN Data yrityksenä

AXN Data Oy tarjoaa edullisia ja laadukkaita IT-Palveluita yrittäjille, AXN Data on perustettu 2002 Kauppahuone Meritie Oy:n aputoiminimeksi ja aloitimme silloin tarjoamaan hosting ja domain palveluita. Vuonna 2018 AXN Datan liiketoiminta myytiin Griffin-Goodwest Oy:lle ja aloitimme eri yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan yrityksille laadukkaita IT-Palveluita.

Webhotelleihimme sisältyy nimipalvelu ja halutessasi SSL sertifikaatti. Myymme myös erilaisia SSL sertifikaatteja (Green bar, Wildcard). Webhotelleissamme on automaattinen varmuuskopiointi. C-Paneelin kautta voit asentaa ohjelmistot softaculous asentajalla nopeasti ja laittaa automaattiset päivitykset päälle.

AXN Datan kautta myös domain rekisteröinnit, nimipalvelut ja SMS gateway järjestelmät. SMS gateway järjestelmämme tukee SIM korttia jolloin voit toimittaa oman liittymäsi meille. AXN Data Oy on itse kehittänyt oman SMS gateway järjestelmän.

AXN Data tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kautta: HTML, Wordpress, Joomla kotisivut. Magento ja Woocommerce verkkokaupat. Hakukoneoptimointeja, Laskeutumissivuja, Markkinointia, Graafista suunnittelua ja painotuotteita.

Valitse AXN Data Oy yhteistyökumppaniksesi seuraavalle projektillesi, Säästät näin omaa aikaasi ja rahaa kun tilaat tarvitsemasi palvelut suoraan yhdeltä toimijalta.

Kauppaehdot

Yhteystiedot

Tekninen tuki:

info@axndata.fi

010 666 4001

Jälleenmyyjät:

alihankinta@axndata.fi

010 666 4003

Skype

Myynti:

myynti@axndata.fi

010 666 4003

Skype

Laskutus:

laskutus@axndata.fi

010 666 4003

Skype

AXN Data Oy

Rantatie 27,
33250 Tampere
Y-Tunnus: 2168889-5


Yhteydenottolomake17 + 12 =

Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tämä kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.

AXN Data muualla:

facebook
linked in
google plus
ite wiki