Yhteystiedot AXN Data Oy

AXN Data yrityksenä

AXN Data Oy tarjoaa webhotelleja ja sms gateway palveluita yritysasiakkaille ja yksityisille henkilöille, AXNData rekisteröitiin aputoiminimeksi 2002 Kauppahuone Meritie Oy:lle ja 2018 Griffin-Goodwest Oy osti AXNData aputoiminimen Kauppahuone Meritieltä samalla AXN Data Oy rekisteröitiin. AXN Datalla on myös aputoiminimi AXN Safemail jolla tarjoamme postin skannauspalvelua yrityksille ja yksityisille henkilöille. AXN Datan päätuote on webhotelli palvelut ja olemme tarjonneet niitä vuodesta 2002 lähtien harrastus toimintana, 2018 päätimme muuttaa harrastuksen liiketoiminnaksi. AXN Datan ideana on tarjota mahdollisimman vakaita webhotelleja nopeudesta tinkimättä, tämä tarkoittaa että emme tarjoa palveluitamme maksimaallinen voitto edellä vaan aina asiakas lähtöisesti. Valitse siis AXN Data Oy yhteistyökumppaniksesi ja saat valonnopean kotisivutilan hetkessä käyttöösi.

Me AXN Datalla haluamme sanoa EI AHNEILLE PALVELUNTARJOAJILLE, tämä tarkoittaa ettemme lisää piilokuluja webhotelleihin lisäksi ja tämän vuoksi pystymme tarjoamaan edullisemmin samat palvelut kuin kilpailijamme sillä erotuksella ettemme tarjoa palveluitamme tarkoituksena tehdä maksimaallinen tuotto vaan palveluitamme tuotetaan siten että jokaisella asiakkaallamme on valonnopea webhotelli käytössään. Palvelimiamme ei koskaan tuputeta täyteen asiakkaista vaan laskemme tarkkaan kuinka monta asiakasta kukin palvelimistamme pystyy käsittelemään ilman että tarvitsee tinkiä latausnopeudesta.

Mistä tiedän että palveluntarjoaja hidastaa webhotelliani? Saat tietää helposti hidastaako nykyinen palveluntarjoajasi sinua menemällä Googlen Page Speed Insights sivulle tekemään nopeustestin. Jos testissä tulee "lyhennä palvelimen vastausaikoja" voit olla 100% varma että webhotellin tarjoaja hidastaa asiakkaittensa palveluita maksimoidakseen omat voittonsa (mahdollisimman paljon asiakkaita yhdelle palvelimelle).

Kauppaehdot

Yhteystiedot

Tekninen tuki:

[email protected]

010 666 4003

Skype

Jälleenmyyjät:

[email protected]

010 666 4003

Skype

Myynti:

[email protected]

010 666 4003

Skype

Laskutus:

[email protected]

010 666 4003

Skype

AXN Data Oy

Rantatie 45,
33250 Tampere
Y-Tunnus: 2168889-5


Yhteydenottolomake9 + 5 =

Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tämä kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.

AXN Data muualla:

facebook
linked in
google plus
ite wiki

Jaa: